lauantai 10. syyskuuta 2011

Back!

Hups. En ole ehtinyt kirjoittelemaan taas pitkään aikaan, hyvä että olen ehtinyt muiden blogeja lukemaan! Oon painanut pitkää päivää kouluun-töihin-kotiin kaavalla melkolailla koko viikon, eilen hain kylään maailman suloisimman puolitoista-vuotiaan Danielin, ja nyt kun poika vetää päikkäreitä, ja pyykkikone pyörii, ruoka on valmiina ja olen siivoillut, oli mulla aikaa tulla kertomaan että hengissä ollaan ja kiirettä pitää! Huomenna tehdään ruoka ja syödään, pakataan tavarat, pukeudutaan ja suunnataan Vantaallle, vien siis poitsun kotiin. Ajattelin samalla poiketa Ikean-kautta, mietiskelin jotain tälläisen tapaita ostoslistaa:



































Pieniä sisustusjuttuja kotiin, ei mitään suurta! (vaikka sitäkin kyllä listalta löytyisi) Säilytyskorjea, uusia lautasia, kulho, lamppuja (olkkariin kattolamppu, säästöön jalkalamppu (hinnan takia 7,95!!!) ja johonkin pöydälle pallolamppu) ja vihdoinkin uusia  ja niitä valkoisia henkareita vaatekaappiin! Sellaista pikkuista! Saapa nähdä mitä loppujen lopuksi mukaan tarttuu!

























Noh, tosiaan, poika nukkui kun aloin tätä kirjoittamaan, nyttei nuku enää, ollaan ehditty katsoa nalle puhia, syödä välipalaa, vaihtaa vaatteita ja vaippoja, leikkiä , ripustaa pyykit kuivumaan ja sellaista:)
 Nyt taidan mennä leikkimään ton veijarin kanssa- huomenna se täytyy kuitenkin jo palauttaa :(

Ei kommentteja: