keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Dreamhouse; Living room

Jatketaanpas nyt vihdoinkin sillä Dreamhouse-sarjalla. Tänään siis vuorossa olohuone :) Tähän mun oli tosi vaikee löytää kkuvia, koska mulla on tähän niin omanlainen tyyli ja suunnitelma, mutta kuvat ovat suuntaa antavia :) (kuvat: täältä, täältä, täältä ja täältä)
















Avaraa, vaaleaa ja mustaa. Mua jotenkin houkuttaa älyttömästi ajatus valkoisista tai vaalean beigestä sohvasta.. Mitenköhän käy pienten lasten kanssa ...? :D Kuitenkin tahdon että olohuone on tilava, avara, mukava, kodikas, tyyliks ja ennenkaikkea sellainen ajaton perheen hengailupaikka. Siellä kuuluu olla sohva(luultavasti se valkoinen), rahi, nojatuoli, MUSTA raamikas ja suoraviivainen pöytä, pitkänukkainen matto, takka ja sen edessä talja, säilytystilaa esim lipastoja tai Ikean yksirivinen Expedit vaaka-asennossa, jonka päällä tyylikkäästi ja hillitysti koriste esineitä(lamppu, maljakko, valokuvia, pentikin poroja, kynttilöitä...), tyylikäs tv-taso johon saa kaappien taakse kaikki laitteet piiloon sekä paljon TILAA :)



Tänään oli eka päivä sitten Lokakuun amista, ja tästähän se taas alkaa.. Tänään eskusteltiin etiketeistä, huomenna luultavasti suunitellaan klassista, modernia "bisnes" mallistoa ja ensi viikolla harjoitellaan meikkaamista! Ei se koulu kyllä niin pahalle kuulostakaan..
Nyt taidan painattaa suihkuun ja sen jälkeen jatkaa vielä hetken ton työharjoittelun portfolion tekemistä, jonka jälkeen voisi mennä sitten nukkumaan :)


                                 

Ei kommentteja: