lauantai 11. kesäkuuta 2011

todays

Heiii!
Eiilen illalla tosiaan ajoin tänne Kotkaan, heitin äitille kassillisen korkkareita ja laukkuja ja majoututtiin tänne iskälle. Aamulla lähdettiinkin heti etsimään pikkuveikalle synttärilahjaa, mikä osoittautuikin aika hankalaksi projektiksi, kriteereinä kun oli "jotaa star warssii". Okei selvä homma! Löydettiin kuitenkin pyöriskelyjen jälkeen mieleinen lahja, joka ilmeisesti kelpasi uudelle omistajalleenkin(: Kaupoilla tuli kamala nälkä joten suunnattiin meidän lemppari ruokapaikkaan- Erkaniin, jossa muuten mun   toinen pikkuveikka on kesätöissä, haha KebabKoivunen!
























Syömisten jälkee käytiin paketoimassa se veikan lahja, haettiin äiti ja sen kaveri kyytiin ja heitettiin ne Maijanrantaan häihin, josta suuntasimme itse sinne veikan päiville käymään. (veikalla on eri äiti)
Päivien jälkeen tultiin hetkeksi huilaamaan, ja taas lähdettiin- miksi sitä nyt sisällä istumaan näin täydellisellä säällä?! Ajettiin Sapokkaan, mun lempparipaikkaan koko Kotkassa, ostettiin irtojätskit ja mentiin laiturille kattelemaan ohi ajelevia veneitä ja nauttimaan!



































balleriinat-seppälä/shortsit,toppi,huivi,lasit-hm/laukku-Longchamp

Ei  muuten ole kovin likaiset kynnenaluset mulla... Laiturilla merelle tsiikailu on ehdottomasti yks mun lemppari jutuissa koko kesässä, niin ihana fiilis!
Ihan mahtipäivä takana! Huomenna suunnataankin rannalle ennenku ajetaan takasin kotiin.
Nyt oon kuitenkin ihan kuitti, päästiiin vasta joskus kahelta nukkumaan ja iskä tuli herättämään ja kyselemään kaikkea joskus kaheksan jälkeen.. kiittivaa!
Joten taidan napata kainaloon lempparisipsejä ja katsoa leffaa(eka katon kyllä Ruotsin Miljönääriäidit loppuun! öitä ihanat!
























Viikon soitetuin biisi;

Ei kommentteja: